“Mannenpap – Black Out Madness” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Pulfer Brewery – Bummer!
€8,99
De meesten van ons kijken uit naar de komende kerstvakantie… behalve misschien de paashaas. Well, Bummer! Het zal gemakkelijker zijn om er doorheen te komen met deze prachtige imperial pastry porter. Pulfer Brewery heeft de grenzen verkend, zowel op het gebied van body en drinkbaarheid, als op het gebied van de opname van grote hoeveelheden chocolade en vanille. Hij is zacht en rijk, maar wees voorzichtig: Het is een beest van 11,2%. Dit is waarom Pulfer Brewery brouwt!
Alcohol Percentage |
11.20% |
---|---|
Brouwerij |
Pulfer Brewery |
Inhoud |
50 |
Land van Afkomst |
Kroatië |
Smaakcategorie |
Donker & Rijk |
Verpakking |
Blik |
Slechts 1 resterend op voorraad
Beschrijving
De meesten van ons kijken uit naar de komende kerstvakantie… behalve misschien de paashaas. Well, Bummer! Het zal gemakkelijker zijn om er doorheen te komen met deze prachtige imperial pastry porter. Pulfer Brewery heeft de grenzen verkend, zowel op het gebied van body en drinkbaarheid, als op het gebied van de opname van grote hoeveelheden chocolade en vanille. Hij is zacht en rijk, maar wees voorzichtig: Het is een beest van 11,2%. Dit is waarom Pulfer Brewery brouwt!
Verzending
Over Pulfer Brewery
"THIS IS WHY WE BREW!" Pulfer Brewery is dol op het brouwen van smoothie-pastry sours, dikke imperial stouts en hoppige IPA's.
Artikelnummer:
3858895040123
Categorieën: Speciaalbier, Imperial, Pastry, Porter, Porter & Stout
Gerelateerde producten
Lervig/ Pulpit Rock Brewing Co. – Almond Cake by Rackhouse
€16,09
P?hjala/ Brouwerij Wilderen – Wild Dark Nights (Cellar Series)
€9,09
Bottle Logic Brewing – Alchemy of Elements (2022)
€35,00
Dit bier gaat over balans en evolutie. Bottle Logic Brewing heeft zich laten inspireren door Hawaiiaanse kīpuka's: 'eilanden' met weelderige, groene gebieden die volledig zijn omgeven door lavastromen. Deze ecologische wonderen worden natuurlijke laboratoria, waar de evolutie van planten- en diersoorten dramatisch kan versnellen naarmate het landschap reageert op vulkanische activiteit. Een kīpuka biedt standvastigheid, waarbij de cultuur van een gebied behouden blijft, ongeacht de externe dreiging, nu versterkt door een unieke kans om te groeien en te evolueren ten behoeve van het voortdurende uithoudingsvermogen van het "eiland". Na het vat werd dit bier door honderden kilo's rauwe en geroosterde kokosnoot geperst voor een levendige viscositeit en rijke, zijdeachtige rondheid. Verse stukjes ananas vormen een laagje tropische zuurgraad, net genoeg om het gehemelte op te frissen en de gloeiende beekjes van levendige zomermango tot leven te brengen. Laat deze vloeistof de omgevingstemperatuur benaderen; hij zal zich openen als een zonsondergang.
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
De Moersleutel – Fryed Brain
€7,59
Mad Scientist – Simulation Theory 2023 Madagascar
€21,19
Bourbon Barrel Aged Imperial Stout met Madagascar Bourbon vanille. Gewoon een vriendelijke uitnodiging voor Mad Scientist's eigen simulatie als je bereid bent je geest open te stellen. Dit bier is niet alleen de heropleving van de beruchte Simulation Theory die oorspronkelijk in 2019 werd uitgebracht, maar maakt ook deel uit van een miniserie, waarin Mad Scientist een verbeterde Imperial Stout-basis heeft gemaakt, deze in twee delen heeft verdeeld en deze vervolgens in soortgelijke Kentucky Bourbonvaten heeft gevuld, om ze af te werken met twee verschillende soorten vanille om te zien wat er gebeurt, met de nadruk op de contrasten. Hierbij nodigt Mad Scientist u van harte uit op deze reis om al deze verbazingwekkende nuances te ontdekken. Spoiler alert: Ze zijn allebei ongelooflijk walnoot-chocoladeachtig van het vat zelf en de Tahiti- en Madagascar-vanilles zijn in perfecte symbiose met deze smaken. Mad Scientist is hier echter niet om te oordelen. Daar ben jij voor!