“Mannenpap – Black Out Madness” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
De Moersleutel – Fryed Brain
€7,59
Alcohol Percentage |
11.00% |
---|---|
Brouwerij |
De Moersleutel |
Op voorraad
Beschrijving
Mijn hoofd doet pijn… Waar ben ik geweest? Ik voel me niet meer als mezelf. Maar ik mag niet stoppen, het onderzoek moet doorgaan. Wat hebben we vandaag? Nieuwe ontbijtgranen? Is dit rogge? Waar komt het vandaan? Hoe is dit mogelijk? Dit moet een teken zijn. Ik moet alle smaken vastleggen, deze rogge mout voor ons is uniek, pittig en broodachtig. Laat me wat van die fancy Britse hop halen… te vloeibaar, het moet langer koken… nog even… een beetje gist en nu is het perfect! Ik hoop echt dat deze pikzwarte siroop mijn hoofdpijn geneest. Moet ik bang zijn? Glup, glup, glup..
Verzending
Categorieën: Porter & Stout, Imperial, Speciaalbier, Stout
Gerelateerde producten
Ophiussa – Maple Decadence
€10,99
Twee jaar geleden bracht Ophiussa drie Decadence-bieren uit, maar er was een vierde die nooit verder dan het conceptblad kwam. Maple Decadence, de zwanenzang van de Decadence-familie, deelt dezelfde Imperial Porter-basis als zijn zussen, maar met deze wilde Ophiussa begrijpen hoe ver ze konden gaan met hun systeem als het om ABV gaat. Ze hebben drievoudige puree, chaptalisatie, oxygenatie tijdens de fermentatie en een reeks andere procedures uitgevoerd die voor niemand interessant zijn, en ze zijn erin geslaagd een alcoholpercentage van 14,3% te bereiken. Na 4 maanden rijping voegden ze een absurde hoeveelheid ahornsiroop uit Canada en Tahitiaanse vanille uit Papoea-Nieuw-Guinea toe. Als ze zeggen “een absurde hoeveelheid” bedoelt Ophiussa dat elk blikje van 440 ml 400 ml bier en 40 g ahornsiroop bevat!
Ārpus Brewing Co./ Nerdbrewing – Coconut x Vanilla x Maple Imperial Stout
€7,59
Nerdbrewing is een kleine brouwerij uit Malmö, Zweden, gesticht in 2015, vooral bekend vanwege hun stouts. Dus natuurlijk moest Ārpus met ze samenwerken om een Imperial Stout te maken - Ze brouwden een gedurfde stout en voegden toen vanille, ahornsiroop en kokosnoot toe om er een vloeibaar dessert van te maken.