Ophiussa/ Bådin – Rosa
Begin 2024 had Ophiussa het genoegen om Brouwerij Bådin in de Noorse poolcirkel te bezoeken en na een paar maanden waren zij degenen die Ophiussa's zonnige Portugal bezochten! Hoewel de culturele verschillen kolossaal zijn, delen ze precies dezelfde waarden en dezelfde passie voor wat ze doen. Om de 5.000 km die hen verenigt te vieren, hebben ze besloten om u twee samenwerkingen te presenteren die aan de andere kant van Europa zijn gebrouwen! Rosa is de eerste van deze samenwerkingen en werd gebrouwen in Portugal. Het is een tropische, levendige en heerlijke Smoothie Sour waarin Ophiussa en Bådin pornografische hoeveelheden abrikoos, guave en mango hebben toegevoegd aan hun Berliner Weisse-basis! Pak een lepel en geniet ervan!
Ophiussa – Lifebloom
Het smoothieseizoen is hier en Ophiussa wilde het zo goed mogelijk beginnen! Ze hebben zorgvuldig drie van hun favoriete vruchten (abrikoos, Alphonso mango en passievrucht) geselecteerd die ze na de fermentatie aan hun Berliner Weisse-basis hebben toegevoegd om deze explosie van aroma's en smaken te creëren! Wauw!!
Azvex – MANA: Strawberry, Banana & Coconut
Salikatt – Mango Smoothie
Ārpus Brewing Co. – Mango x Peach x Coconut Smoothie Sour Ale
Ārpus Brewing Co. – Mango x Coconut Smoothie Sour Ale
Ārpus Brewing Co. – Cherry x Vanilla Smoothie Sour Ale
Fermentage – Violet Drops
Energy City Brewing – Bistro: Peach & Apricot Cobbler
Bottle Logic Brewing – Berlinerslice: Huckleberry Pie
Salama Brewing Co. – Bloody Geezer
Drekker Brewing Company – Chonk: Pineapple Whhhip
Fermenterarna – Burger Burger
Tommie Sjef – Spr?ng
Sprøng is een mix van enerzijds rijpe wild ales, gerijpt in eiken 'puncheon' vaten (400 en 500 liter) gedurende ongeveer 1,5 tot 3 jaar, en anderzijds een op vat gefermenteerd en gerijpt saison-bier, dat een paar maanden is gedryhopt met Saaz-hop. Tommie Sjef heeft Siciliaanse salie en alsem (artemisia absinthium en een andere geheime variëteit) aan de uiteindelijke blend toegevoegd om een week voor het bottelen te macereren. Het is een subtiele toevoeging die ze hebben gemaakt ten opzichte van Sprong, om er een lichte aardsheid en pit aan toe te voegen.
Mannenpap – Sour Power: Mango
Fermenterarna – The Meaning of Picking Berries
Fermenterarna – Swedish Lollipop
Brouwerij Dilewyns/ Brouwerij Girardin – Vicaris Tripel/ Gueuze
Vicaris Tripel/Gueuze is de perfecte dorstlesser voor warme zomerdagen. Voor dit bier werkt brouwerij Dilewyns samen met een gerenommeerde geuzebrouwer uit de Zennevallei, Brouwerij Girardin. De complexe interactie tussen Vicaris Tripel en geuze maakt dit bier uniek. De scherpe zuurheid van de spontaan gefermenteerde lambiek vormt een mooie tegenhanger van de fruitige en zachte Vicaris Tripel. Het resultaat is een rijk bier met een frisse milde zuurgraad en een zachte afdronk.
Sour Bier online kopen bij BIER&VLEES.
In deze categorie hebben we de verschillende speciaalbier stijlen samengebracht die een lekker zuurtje hebben, zoals Geuze, Lambiek, Kettlesours en fruited sours. Laat je verrassen door de mooie complexe smaken, waar deze bieren garant voor staan.