Big Belly – Liquid Christmas
Oorspronkelijke prijs was: €4,59.€3,44Huidige prijs is: €3,44.Namens Big Belly: ‘Merry Christmas, our beloved Big Belly Friends!’ Aardig zijn ze daar hè. Wat nog veel aardiger is; Deze Red Velvet Coconut Christmas Cake Quad! Een mond vol quadrupel. Neem hem mee naar de schoonouders, schenk hem als dessert, en je kan eindelijk met ze door één deur! En dat is niet de uitgang…
Sint Bernardus – Christmas Ale
Oorspronkelijke prijs was: €7,95.€5,97Huidige prijs is: €5,97.Dit speciaalbier kenmerkt zich door zijn diepe donkere kleur, met een romige, dikke schuimkraag en een volle, bijna fluwelige smaak met een fruitige neus. Jaarlijks gebrouwen voor de feestdagen, zijn de lange winternachten perfecte momenten om met of zonder vrienden van dit bier te genieten en te genieten van zijn unieke, complexe smaak.
Sint Bernardus – Extra 4
€2,39Extra 4 is de jongste telg in de roemrijke St. Bernardus familie. Het is een verfrissend blond bier, gebrouwen in de klassieke ‘Enkel’ stijl. Extra 4 is elk jaar beschikbaar in de lente en de zomer.
Trappistenbrouwerij de Kievit – Zundert 10
€2,79Zundert 10 is een roodbruin quadrupel bier met een volle, zachte smaak die in balans wordt gebracht met een mooie hop bitterheid. In de geur vind je tonen van gedroogde zuidvruchten, zwoele kruiden, drop en een beetje chocolade. In de nasmaak keert de kenmerkende Zundertse kruidigheid subtiel terug.
Mikkeler – George
€15,49Imperial havermout stout met koffie en vanille gerijpt in Bourbon Whiskey vaten.
Frontaal – Last Call BA 2021
€6,99Geniale Imperial Stout van 10% die op Bourbon vaten is gerijpt…… Smullen
Huyghe – Delirium Tremens
€3,69De toespeling op roze olifanten en de naamkeuze berusten niet op toeval. Met een bijzonder karakter is de unieke smaak het resultaat van drievoudige fermentatie en het gebruik van drie verschillende giststammen. Zoete biscuit-moutruggengraat, ondersteund door aangename warmte en kruiden, eindigt goed rond, bloemig en droog.
Bosteels – Tripel Karmeliet
€3,19Tripel Karmeliet wordt nog steeds gebrouwen naar een authentiek bierrecept uit 1679 afkomstig uit het voormalig Karmelietenklooster in Dendermonde. Dit recept is meer dan 300 jaar geleden geschreven en beschrijft het gebruik van drie soorten graan: tarwe, haver en gerst. De naam Tripel karmeliet verwijst dus zowel naar de oorsprong als naar de hergisting op fles. Uit de vele proefbrouwsels van meergranentripels die in de jaren ’90 in onze brouwerij werden uitgevoerd, blijkt dat de bijzondere historische combinatie van de 3 graansoorten nog steeds de ideale melange blijft.