Bottle Logic Brewing – Berlinerslice: Huckleberry Pie
Ārpus Brewing Co. – QDH Waimea x NZ Cascade x Nelson x Citra TIPA
Salama Brewing Co. – Neo-Elektro
Salama Brewing Co. – Neon Beast
Salama Brewing Co. – Electrocution
Electrocution is het uiteindelijke lot van echte gemeenen. Ongeacht of je een gigantische moordzuchtige haai bent, een handlanger met een guillotinehoed of een meedogenloze donkere cyborg die ergens in het universum een kwaadaardig imperium dient, het is de bedoeling dat je einde zal komen door een gedenkwaardige frituur. De meest memorabele slechteriken vertrekken altijd in stijl! Nu denkt Salama Brewing dat jij misschien wel een soort boosdoener bent. Daarom hebben ze deze dodelijk heerlijke en opwindende DIPA voor je gebrouwen, een breinbrekend bier dat voorbestemd is om jouw lot te zijn. Een volmondig hopsapfestijn met een knaller. Bonzend vol Citra, Azacca en Mosaic. Sterk maar fluweelzacht en gevaarlijk doordrinkbaar. Niet voor angsthazen.
Salama Brewing Co. – Bloody Geezer
Salama Brewing Co./ White Dog – BananaBanaan
Fermenterarna – See You by the Cranes
Fermenterarna – Citra in Love: Motueka
Fermenterarna – Fresh Harvest Mosaic
Ārpus Brewing Co./ Nerdbrewing – Coconut x Vanilla x Maple Imperial Stout
Nerdbrewing is een kleine brouwerij uit Malmö, Zweden, gesticht in 2015, vooral bekend vanwege hun stouts. Dus natuurlijk moest Ārpus met ze samenwerken om een Imperial Stout te maken - Ze brouwden een gedurfde stout en voegden toen vanille, ahornsiroop en kokosnoot toe om er een vloeibaar dessert van te maken.
Spartacus Brewing – Oversight
Westmalle – Westmalle Tripel
Voor het eerst gebrouwen in 1934 en het recept is sinds 1956 niet veranderd. Het is gemaakt met bleke kandijsuiker en heeft een zeer bleke kleur, geproduceerd uit een puree van lichte pilsenermouten. Styrian Goldings-hop wordt gebruikt in combinatie met enkele Duitse variëteiten en de klassieke Saaz-pilsenerhop. Na een lange nagisting wordt de Tripel Westmalle gebotteld met een dosis suiker en gist. Dit bier blijft na verloop van tijd goed op fles en lijkt met de jaren zachter te worden.