Cölner Hofbräu Früh – Früh Kölsch
Volgens het recept van Peter Josef Früh produceert de familiebrouwerij nog steeds Früh Kölsch, een bierspecialiteit van hoge gisting, gemaakt van de beste ingrediënten en in overeenstemming met het Duitse Reinheitsgebot. Een favoriet bier van de inwoners van Keulen dat een origineel bier in de stad is geworden.
De Halve Maan – Brugse Zot
Brugse Zot is een goudblond bier met een rijk schuim en een fruitige smaak. Het bier wordt gebrouwen met vier verschillende moutsoorten en twee aromatische hopsoorten die het bier zijn unieke smaak geven. Met een alcoholgehalte van 6% is het een evenwichtig, makkelijk drinkbaar bier met karakter. Brugse Zot is een natuurbier ontstaan uit een selectie van enkel de beste ingrediënten. Dankzij de hergisting op fles heeft het bier een langere natuurlijke levensduur.
De Koningshoeven – La Trappe Dubbel
Een donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een fruitig aroma met warme tonen van vanille, karamel en geroosterde chocolade. Een klassiek trappistenbier met een volle moutige, karamelzoete smaak en de subtiele, zoete invloed van dadels, honing en gedroogd fruit. De afdronk is zoet en licht bitter.
De Koningshoeven – La Trappe Nillis 0.0%
La Trappe Nillis is een donker, amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. Het toegankelijke alcoholvrije trappistenbier heeft een aangename bitterheid en een ronde moutige, karamelzoete afdronk. De geur van mout en karamel vloeit samen met de frisse en fruitige aroma’s die de gist en hop voortbrengen. Bierbrouwerij de Koningshoeven brengt als eerste in de wereld een volledig alcoholvrij trappistenbier op de markt: La Trappe Nillis (0,0%). Het is gebrouwen volgens authentieke receptuur, met gebruikmaking van duurzame grondstoffen en energiebronnen. Een deel van de opbrengst gaat naar projecten die de broeders van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Oeganda ontplooien.
De Koningshoeven – La Trappe Wit
Lichtblond, troebel met een stevige en langdurige schuimkraag. Het aroma is licht zuur en verfrissend door het gebruik van tarwemout gecombineerd met een bloemig en fruitig (citrus, perzik, abrikoos) hoparoma. De smaak is zacht, moutig, licht zuur met een tintelend gevoel door de koolzuur. De afdronk is bitter en droog. Een consistent doordrinkbare, verfrissende dorstlesser.
De Moersleutel – Fryed Brain
De Moersleutel – Supercharged Leaf Blower
Maak kennis met de Supercharged Leaf Blower, de boeiende herfstspecial van Moersleutel Craft Brewery. Deze Pastry Bock combineert op kunstzinnige wijze heerlijke ahornsiroop en de allure van chocolade om je te verbazen. Laat je bij elke slok meevoeren naar de essentie van de herfst, waar levendige smaken en gezellige momenten in overvloed aanwezig zijn. Omarm de sfeer van het seizoen met de Supercharged Leaf Blower in de hand.
Drekker Brewing Company – Chonk: Pineapple Whhhip
Duvel Moortgat – Duvel
Duvel is een natuurbier met een subtiele bitterheid, een verfijnde smaak en een uitgesproken hopkarakter. Het unieke brouwproces, dat zo'n 90 dagen duurt, staat garant voor een puur karakter, delicaat bruisen en een aangenaam zoete smaak van alcohol. Duvel verkrijgt zijn typische bitterheid door toevoeging van verschillende soorten aromatische Sloveense en Tsjechische hop..
Einbecker Brauhaus – Einbecker Ur-Bock Dunkel
Einbecker Ur-Bock Dunkel, "De donkere". Een donker bier met een rijke, krachtige en delicate moutsmaak. Bij de eerste slok is hij soepel en vol van smaak, bij de tweede slok ontvouwt zich het echte rijke, sterke gebrande moutaroma van Einbecker Ur-Bock. De donkere gerstemout-gebrouwen verfrissing volgens het originele Einbecker-recept.
Einbecker Brauhaus – Einbecker Ur-Bock Hell
Energy City Brewing – Bistro: Peach & Apricot Cobbler
Equilibrium – dHop2
dHop2 is een DIPA die de wisselwerking onderzoekt tussen Equilibriums bier stam en een intensieve Mosaic- en Citra-hoprekening die vier keer in het creatieve proces is verweven. Het schenkt een zeer troebele mandarijnkleur, waarbij tonen van sinaasappelsap (met vruchtvlees) en aards gras vrijkomen. De smaak is zeer harsachtig, vochtige citrusvruchten, dennensap, met een taai mondgevoel en een stevige, puntige bitterheid.
Equilibrium – Ohm
De wet van Ohm is de basiswet van elektriciteit. Een Ohm (in schema weergegeven met de Griekse letter "Ω") definieert de weerstandseenheid tussen twee punten in een geleider. Het aanbrengen van 1 volt zal 1 ampère voortduwen, wat resulteert in beweging van een elektrische lading. Voor de volgende oplage in Equilibriums serie waarin alles op elektrisch gebied wordt onderzocht; Gebruikte Equilibrium Citra, Belma en Galaxy met een zware tarwe- en haverbasis. Ohm schenkt elektrisch geel met heldere tonen van papaja, passievrucht, lychee, diverse citrusvruchten, perzikschillen en limoengroene Sixlets-snoepjes. De afdronk is helder met een romig mondgevoel en een prachtige pop van #EQjuice. De 10% ABV is goed verborgen, waardoor je je circuits gemakkelijk kunt overbelasten met te veel slokjes. Geniet ervan op de bank bij “Ohm”.
Equilibrium/ North Park Beer Co. – Physics in the Park
Materie, beweging, ruimte, tijd, krachten en energie…. Equilibrium verdiept zich in alles wat met natuurkunde te maken heeft voor hun eerste DIPA-samenwerking met North Park Beer Co. uit San Diego: Physics in the Park. Na een moutrekening van voornamelijk 2 rijen, gebruikten ze een volledige Idaho 7 whirlpool met een Citra, Citra Lupomax, Eclipse, Motueka en Nelson dry hop. Aroma's van Sunny D, ananasstukjes op siroop en gele starburst worden gecombineerd met uitgebalanceerde smaken van mandarijn, passievrucht, heldere limoen, ananassap en fruitrolletjes met laagjes vochtige hoppige grassigheid, gemengde complexe bessen en een vleugje witte druif. Genoeg smaken om de ruimte-tijd te buigen en de smaakpapillen op de best mogelijke manier te vervormen, Physics in the Park komt samen met een romige textuur boordevol Equilibriums regenboogmeloen.