“Big Belly – Liquid Desserts #30” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
Flying Monkeys – Invictus 2017 Bourbon BA
€44,69
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.
Alcohol Percentage |
18.10% |
---|---|
Brouwerij |
Flying Monkeys |
Inhoud |
47,3 |
Land van Afkomst |
Canada |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Uitverkocht
Beschrijving
Flying Monkeys Invictus Special Edition is een Russian Imperial Stout Bourbon Barrel-Aged van Flying Monkeys in Canada. Smaken van rozijnen, amaretto en geroosterde Bourbon.
Verzending
Over Flying Monkeys
De Flying Monkeys nemen nooit genoegen met de normale manier van doen en staan bekend als de meest consistente en innovatieve onafhankelijke ambachtelijke brouwerij in Ontario en een van de beste in Noord-Amerika. Zelfs USAToday noemde de Flying Monkeys als een van de Top 10 ambachtelijke brouwerijen in Canada. Sinds 2004 brouwen de Flying Monkeys bekroonde ambachtelijke bieren vanuit hun thuis in het centrum van Barrie en delen ze hun onverschrokken lokale ambachtelijke biercultuur met Ontario, heel Canada en met meer dan 20 verschillende landen over de hele wereld.
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Imperial, Porter & Stout
Gerelateerde producten
Salikatt Bryggeri – Timeless 2024
€12,49
Tijdloos is Salikatt's Bourbon barrel-aged dark lager. Dit delicate bier wordt gemaakt door zorgvuldig geselecteerde bourbon barrel-aged lagers te blenden, wat resulteert in een tijdloos brouwsel met een schoon, geroosterd karakter dat naadloos integreert met de genuanceerde tonen van eikenhout, bourbon en vanille van het barrel-agingproces. Salikatt raadt aan om hem te serveren op een temperatuur van ongeveer 14°C voor de beste ervaring.
Ophiussa – Habu
€8,49
Wat Ophiussa echt drijft in deze industrie zijn de disruptieve producten waarin we hun fantasie de vrije loop kunnen laten en creatief kunnen zijn met hun ontwerp. Ophiussa gelooft dat deze stijl voldoet aan alle vereisten voor een merk als het hunne dat gespecialiseerd is in het maken van bier dat geen bier is! Cream Stouts zijn gek genoeg om Ophiussa's klanten zich te laten afvragen of ze hun merk echt leuk vinden, dik genoeg om lijnen te verstoppen, duur genoeg om Ophiussa te blijven leiden naar een faillissement en riskant genoeg om hen hartkloppingen te bezorgen! Habu is een Cream Stout die begint als een Imperial Stout van 12%, waaraan ze na rijping een absurde hoeveelheid zijdezachte kokosroom hebben toegevoegd, naast andere romige toevoegingen.
Lervig – Paragon 2023 by Rackhouse
€16,09
Paragon is in de loop der jaren een van Lervig's vlaggenschipbieren geworden. Wat hun gerstewijn speciaal maakt, is dat hij altijd met exact hetzelfde recept wordt gebrouwen, maar elke editie is uniek vanwege een aantal factoren, vattypes en omgevingsfactoren om het kort te zeggen. In 2023 gebruikten ze verse, hoog-char Jim Beam-vaten waarin het bier een jaar rijpte. Lervig vindt het resultaat behoorlijk geweldig en het kan het beste worden omschreven als een Kentucky-knuffel. Geniet ervan - Het is een geweldig jaar voor de Paragon!
Big Belly – ?thelstan: Armagnac BA
€8,79
Huyghe – Delirium Black Barrel Aged (2022)
€24,69
Delirium Black is een Belgische Strong Dark Ale. Het is een mix van Delirium Nocturnum en Delirium Christmas, die 9 maanden hebben gerijpt in eiken Buffalo Trace Bourbon vaten. Het resultaat is een kruidig en naar vanille ruikend sterk bier! Kleur en zicht: Amberkleurig bier gerijpt in eiken bourbonvaten gedurende 9 maanden. Geur: Vanille, alcohol, kruidig. Smaak: karamel, bourbon, vanille, een vleugje amandel. Nasmaak: alcoholisch, tonen van hout, zacht bitter.
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een ​​op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een ​​rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!