“Kees – Barrel Project Buffalo Trace 2022” is toegevoegd aan je winkelwagen. Bekijk winkelwagen
De Struise Brouwers – Sint Amatus Reserva (2020)
€4,19
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).
Alcohol Percentage |
10.50% |
---|---|
Brouwerij |
De Struise Brouwers |
Inhoud |
33 |
Land van Afkomst |
België |
Smaakcategorie |
Intens & Uitdagend |
Verpakking |
Fles |
Slechts 2 resterend op voorraad
Beschrijving
Sint Amatus is de twee jaar op Woodford Reserve bourbonvaten gerijpte versie van Pannepeut. Donkere quadrupel (Trappist stijl).
Verzending
Over De Struise Brouwers
De Struise Brouwers is een onafhankelijke en actieve microbrouwerij gevestigd in Oostvleteren, België. Ook De Struise Brouwers verwerkt sinds 2005 vatrijping in hun brouwproces. De Struise Brouwers hebben een uitgebreide lijst van samenwerkingsbieren gemaakt met wereldwijd bekende brouwerijen. De brouwerij kreeg positieve recensies van de wereldwijde biergemeenschap en wordt beschouwd als een van de beste brouwers ter wereld.
Artikelnummer:
5425017910336
Categorieën: Speciaalbier, Barrel Aged, Bourbon, Quadrupel, Quadrupel & Barleywine
Gerelateerde producten
De Struise Brouwers/ Deca Brouwerij – Cuv?e Delphine
€5,49
Dit bier ontleent zijn naam aan Delphine Boël, de onwettige dochter van koning Albert II. Ze heeft gestreden om erkenning in zowel haar professionele als privéleven, dus De Struise Brouwers hebben besloten dat ze een eerbetoon verdient dat past bij een prinses. Cuvée Delphine is hun Black Albert, zorgvuldig gerijpt op Four Roses bourbonvaten gedurende 12 maanden. Mevr. Boël heeft Struise vriendelijk toegestaan haar kunstwerken te gebruiken voor het label, wat voor zich spreekt. In een zee van ziekelijk zoete en zware op bourbon gerijpte stouts, wilde Struise dat Cuvée Delphine schitterde als een toppunt van evenwicht en terughoudendheid. Alleen met een basisbier zo krachtig als Black Albert konden ze het rijpingsproces laten schitteren. Noten van eikenhout en lichte vanille gaan buitengewoon goed samen met de bekende tonen van koffie en bruine suiker van de Black Albert. De ingetogen alcohol bindt alles samen in een weelderige, zachte ervaring. Cuvée Delphine zal je bevrijden.
Salikatt Bryggeri – Embla 2024
€15,29
Jackie O’s Brewery – Cellar Cuvée 15
€19,69
Het Cellar Cuvée-project is geïnspireerd door de kunst van het blenden en staat al ruim veertien jaar centraal in Jackie O's Barrel Aged line-up. Cellar Cuvée 15 is een blend van honingstout en ahornen Barleywine-stijl Ales, gerijpt in geselecteerde bourbonvaten, en vervaagt op sierlijke wijze de grens tussen deze gerespecteerde stijlen. Noten van chocoladetaart, brosse pinda's, rijke ahornsiroop en marshmallow komen voort uit een van Jackie O's meest gewaardeerde blendprojecten.
Bottle Logic Brewing – Alchemy of Elements (2022)
€35,00
Dit bier gaat over balans en evolutie. Bottle Logic Brewing heeft zich laten inspireren door Hawaiiaanse kīpuka's: 'eilanden' met weelderige, groene gebieden die volledig zijn omgeven door lavastromen. Deze ecologische wonderen worden natuurlijke laboratoria, waar de evolutie van planten- en diersoorten dramatisch kan versnellen naarmate het landschap reageert op vulkanische activiteit. Een kīpuka biedt standvastigheid, waarbij de cultuur van een gebied behouden blijft, ongeacht de externe dreiging, nu versterkt door een unieke kans om te groeien en te evolueren ten behoeve van het voortdurende uithoudingsvermogen van het "eiland". Na het vat werd dit bier door honderden kilo's rauwe en geroosterde kokosnoot geperst voor een levendige viscositeit en rijke, zijdeachtige rondheid. Verse stukjes ananas vormen een laagje tropische zuurgraad, net genoeg om het gehemelte op te frissen en de gloeiende beekjes van levendige zomermango tot leven te brengen. Laat deze vloeistof de omgevingstemperatuur benaderen; hij zal zich openen als een zonsondergang.
Huyghe – Delirium Blond Barrel Aged (2022)
€24,69
Bottle Logic Brewing/ Claremont Craft Ales – Technical Challenge (2021)
€35,00
Op je plek, maak je klaar, brouw! Begin vorig jaar werkte Bottle Logic Brewing samen met hun vrienden van Claremont Craft Ales om een ​​op Jaffa Cake geïnspireerde Imperial Stout te brouwen om te laten rijpen in bourbonvaten. Eén pandemie en een heleboel Great British Bake Off-binge later, presenteren ze met trots hun Techincal Challenge aan de juryleden! Technical Challenge is gebaseerd op een recept voor een chocolade imperial stout met veel mout en een gezonde portie dubbele puree van rogge voor een gedurfde, veerkrachtige body. Het brouwsel werd afgewerkt met Madagascar-vanille en een berg Ecuadoraanse cacaobonen om een ​​rijke chocoladecomplexiteit op te bouwen, en vervolgens doordrenkt met Californische sinaasappelschillen voor een heldere, mooie citrustoon. Kom langs bij de brouwerij en probeer de exclusieve variant van het vat: Star Baker - dat is de Technical Challenge verder afgewerkt met amandelen!