Blog
24
mrt
Pulled pork van de bbq
4
Aantal personen
Voorbereidingstijd
30 minuten
Kooktijd
6 uur
Ingrediënten
2 kilo...
20
dec
Banaan met pure chocolade en rode peper uit de oven
2
Aantal personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Koo...
13
dec
Zuurkoolstampot met Zuurkoolspek
2
Aantal personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Ingrediënten
500gr kruimige aardappelen
500gr zu...
10
dec
Bavette met Witbrood
2
Aantal personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Ingrediënten
Bavette
Roomboter
Vers witbro...
08
dec
Warm Gerookte Zalm van de BBQ
2
Aantal personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Ingrediënten
Rookplank
750 gram Zalm
Peper...
02
dec
Pasta met knoflook champignons en spek
2
Aantal personen
Voorbereidingstijd
10 minuten
Kooktijd
20 minuten
Ingrediënten
Pasta
Kleine champignons
...
06
okt
Brouwerij van de Maand – Frontaal
Wat het lekkerste bier is voor Dyan momenteel? De Juice Punch! Die moet eigenlijk in heel Nederland in de supermarkt kunnen staan. Dit bier staat als een huis, en is toegankelijk voor de beginnende Craft bier drinker. En lekker om zo even tussendoor te pakken voor de ervaren bierliefhebbers! De eerste 2 versies zijn in collab gemaakt met Jeroen Krikke uit Den Haag, die nu vooral honingwijn maakt.
06
okt
Black Angus burger met chocolade mayonaise en soya bacon
Deze burger is een ware symfonie van uitgesproken smaken. Het volle vette vlees wordt begeleid door de bitterheid van de chocolade mayonaise en het zout uit de soya bacon. De zoet/zure rode uien met een pittige twist zorgen voor een mooi contrast. Dit haakt perfect aan bij de dry hopped porter. De bitterheid van de hop werkt perfect samen met de chocolade en de volle smaken kunnen prima opboksen tegen de hoge smaakintensiteit van de porter. Een waar feest in de mond!
06
okt
Varkensrollade met pruimen en bosbessen
Het resultaat is een mooie varkensrollade met een fris fruitige twist. De verwarmende smaken van het varkensvlees met de thijm, rozemarijn en de hazelnoten zorgen voor een mooi contrast tegenover het zure bier, terwijl de vulling van pruimen en bosbessen met de rasp van citroen perfect aanhaken bij het fruitige karakter van het bier.
06
okt
Buikspek met Oolong thee glaze
Het eindresultaat van de buikspek is een symfonie van zoete, zoute en vette smaken die een mooi contrast vormen voor de fris bittere smaak van het bier. Het romig bloemige karakter van de oolong thee haakt mooi aan bij de hinten van bloesem in het bier. Samen zorgt het voor een sublieme smaaksensatie in je mond!