Brouwerij Equilibrium is een onafhankelijke brouwerij met proeflokaal, biertuin, BBQ-programma en verkooppunt in New York.
Zij combineren wetenschappelijke principes met hun liefde voor craftbier en delen dit graag met anderen. Ze brouwen wat ze zelf willen drinken en delen dat graag met jou! Met het juiste craftbier wordt een normaal moment een bijzondere gebeurtenis!

Experience Equilibrium – Beer Balanced by Science.

Equilibrium – dHop2

9,09
dHop2 is een DIPA die de wisselwerking onderzoekt tussen Equilibriums bier stam en een intensieve Mosaic- en Citra-hoprekening die vier keer in het creatieve proces is verweven. Het schenkt een zeer troebele mandarijnkleur, waarbij tonen van sinaasappelsap (met vruchtvlees) en aards gras vrijkomen. De smaak is zeer harsachtig, vochtige citrusvruchten, dennensap, met een taai mondgevoel en een stevige, puntige bitterheid.

Equilibrium – New England IPA bierpakket (3-pack)

Oorspronkelijke prijs was: €27,77.Huidige prijs is: €24,99.
Dit pakket bestaat uit 3 kneiters van New England IPA's van het Amerikaanse Equilibrium Brewery. Equilibrium's visie: Het beste bier ter wereld maken op basis van MIT-getrainde wetenschappelijke principes, een liefde voor ambachtelijk bier en een liefde voor de gemeenschap. Ze brouwen wat ze willen drinken en delen dit met u. Equilibrium gelooft dat het juiste ambachtelijke bier gewone momenten verandert in buitengewone ervaringen. Ervaar evenwicht – Bier in balans door wetenschap. Deze NEIPA's staan hoog aangeschreven bij de liefhebbers; de beste IPA's van de wereld! Allemaal minimaal 4.1 op Untappd.

Equilibrium – Ohm

9,59
De wet van Ohm is de basiswet van elektriciteit. Een Ohm (in schema weergegeven met de Griekse letter "Ω") definieert de weerstandseenheid tussen twee punten in een geleider. Het aanbrengen van 1 volt zal 1 ampère voortduwen, wat resulteert in beweging van een elektrische lading. Voor de volgende oplage in Equilibriums serie waarin alles op elektrisch gebied wordt onderzocht; Gebruikte Equilibrium Citra, Belma en Galaxy met een zware tarwe- en haverbasis. Ohm schenkt elektrisch geel met heldere tonen van papaja, passievrucht, lychee, diverse citrusvruchten, perzikschillen en limoengroene Sixlets-snoepjes. De afdronk is helder met een romig mondgevoel en een prachtige pop van #EQjuice. De 10% ABV is goed verborgen, waardoor je je circuits gemakkelijk kunt overbelasten met te veel slokjes. Geniet ervan op de bank bij “Ohm”.

Equilibrium/ North Park Beer Co. – Physics in the Park

9,09
Materie, beweging, ruimte, tijd, krachten en energie…. Equilibrium verdiept zich in alles wat met natuurkunde te maken heeft voor hun eerste DIPA-samenwerking met North Park Beer Co. uit San Diego: Physics in the Park. Na een moutrekening van voornamelijk 2 rijen, gebruikten ze een volledige Idaho 7 whirlpool met een Citra, Citra Lupomax, Eclipse, Motueka en Nelson dry hop. Aroma's van Sunny D, ananasstukjes op siroop en gele starburst worden gecombineerd met uitgebalanceerde smaken van mandarijn, passievrucht, heldere limoen, ananassap en fruitrolletjes met laagjes vochtige hoppige grassigheid, gemengde complexe bessen en een vleugje witte druif. Genoeg smaken om de ruimte-tijd te buigen en de smaakpapillen op de best mogelijke manier te vervormen, Physics in the Park komt samen met een romige textuur boordevol Equilibriums regenboogmeloen.