
Pulled Pork van de BBQ
Pulled pork van de bbq 4 Aantal personen Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 6 uur Ingrediënten 2 kilo procureur 150 gram
Aantal personen
10 minuten
20 minuten
Voor het vlees:
Goed, zoals altijd beginnen we met het aansteken van de BBQ. Zorg dat je een indirecte zone maakt. Dat houdt in dat je niet overal kolen legt, maar bijvoorbeeld de helft leeg laat.
Je hebt dan altijd een zone waar je het vlees kan laten garen, zonder dat het verbrand.
Voor steaks hanteren we eigenlijk altijd de HOT & FAST methode: Joekel die bbq aan en stook ‘m lekker hoog op. Zodra de kolen wit worden heb je het juiste punt bereikt waarop je kunt gaan bakken.
Vet het rooster iets in met olie, doormiddel van een kwastje. Kan ook met keukenpapier. Bak de Rib Eye steak aan beide kanten tot hij mooi bruin en krokant wordt. Indien je een skrillet (gietijzeren koekepan) hebt, dan kan je deze ook goed gebruiken.
Doordat het heerlijke vet van deze steak dan in het pannetje blijft, bak je de steak in zijn eigen vet! Zoals een echte chefkok het ook zou doen!
Mooi grof zeezout en een flinke draai met de pepermolen en klaar is KEES!
Met dit fantastische stuk Rib Eye gebruiken we de bbq-saus: ‘Zoete Verleiding’ van de Nederlandse BBQ Rebel. Deze is zo mooi van smaak, dat hij heerlijk pairt met een heel bijzonder bier van KEES: de SUNTURN; een mooie Barley Wine die 6 maanden op Cognac vaten his gerijpt. Dit is echt smullen! Geniet ervan, bijvoorbeeld met je vader!
Pulled pork van de bbq 4 Aantal personen Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 6 uur Ingrediënten 2 kilo procureur 150 gram
2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten Bananen Pure (bittere) chocolade Rode peperkorrels Bruine basterdsuiker Grof zeezout
2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 500gr kruimige aardappelen 500gr zuurkool Roomboter Zuurkoolspek Jeneverbessen Peper en
2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten Bavette Roomboter Vers witbrood Peper en zout Recept Vandaag doen
2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten Rookplank 750 gram Zalm Peper & Zout Recept Week de
2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten Pasta Kleine champignons Spekreepjes Knoflook (veel) Peper en zout Verse
Of je nou een lekkere maaltijd met een goed biertje op tafel wilt zetten voor je vrienden, je schoonmoeder wilt verrassen met een lekker stuk vlees of gewoon een proeverij voor de familie wilt organiseren. Wij staan voor jullie klaar met BIER&VLEES! Het is onze passie jullie te helpen.
Nog geen account?
Maak een account aanJe moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.
You are still too young for our website, hang on! When you are 18 we will be ready for you again.