Persoonlijk bezorgd in Gelderland

Gratis verzending boven de €50

Blog

Lekkere Juicy Black Angus Hamburgers

Lekkere Juicy Black Angus Hamburgers

2

Aantal personen

Voorbereidingstijd

20 minuten

Kooktijd

15 minuten

Ingrediënten

 

Instructies

1

Als eerst starten we met het aansteken van de BBQ. Dit gerecht is lekker snel klaar omdat we gebruik maken van een directe zone. 

2

Het klaarmaken van de Bacon. Smeer de bacon in met de Maplesyrup en leg ze kort op de hete zone. Zorg dat je erbij blijft, want door de suiker in de Maplesyrup kan de bacon snel verbranden en dat wil je niet. Het moet juist een mooie karamellaag worden op de bacon.

3

Snijdt het briochebroodje open en grill de binnenkanten kort. Doordat het brood een beetje geroosterd wordt houdt het straks de vet sappen van de burger mooier vast. Doordat een briochebroodje zoet is, zal je hier ook moeten opletten dat het niet te snel verbrandt.

4

Tenslotte bak je Black Angus burgers hot&fast op het hete gedeelte. Deze burgers zijn van zulk mooi vlees gemaakt; dat hoef je dus niet helemaal door en door te bakken (behalve als je zwanger bent).

5

Tip van de Chef. Maak de Black Angus burger af met deze heerlijke hamburgersaus.

Ons Pairadvies

Uitleg BIER&VLEES Pairing: het zoete broodje wordt versterkt door de ‘candied bacon’. Dit pairt heel mooi met het zoetje in het bier. De geroosterde brood smaak pairt mooi met de geroosterde mouten die in het bier gebruikt zijn. Brood is tenslotte het noodlottige geval van granen die geen bier hebben mogen worden.  

Meer weten over de Black Angus?

Meer recepten

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Recente berichten

Pulled pork meat.
Recepten & Foodpairing
Kumar Poot

Pulled Pork van de BBQ

Pulled pork van de bbq 4 Aantal personen Voorbereidingstijd 30 minuten Kooktijd 6 uur Ingrediënten  2 kilo procureur  150 gram

Meer lezen »
Bigos - sauerkraut stewed.
Recepten & Foodpairing
Jos Van Dijk

Zuurkoolstampot met Zuurkoolspek

2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten 500gr kruimige aardappelen 500gr zuurkool Roomboter Zuurkoolspek Jeneverbessen Peper en

Meer lezen »
Sliced flank or bavette beef meat steak on a cleaver. Black wooden background. Top view
Recepten & Foodpairing
Jos Van Dijk

Bavette met Witbrood

2 Aantal personen Voorbereidingstijd 10 minuten Kooktijd 20 minuten Ingrediënten Bavette Roomboter Vers witbrood Peper en zout Recept Vandaag doen

Meer lezen »
Winkelwagentje
Meld je aan

Nog geen account?

Wij gebruiken cookies om de ervaring van de website te verbeteren. Als je doorgaat dan ga je automatisch akkoord met het gebruik van de cookies.

HO! Ben je 18 jaar of ouder?

Je moet 18 jaar of ouder zijn om de website te bezoeken.

No access!

You are still too young for our website, hang on! When you are 18 we will be ready for you again.

Ik ben 18 of ouder Ik ben jonger dan 18
0 items Winkelwagen